Az Elnökség tagjai

Az elnökséggel a szoft.org@gmail.com e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot.

 

Beták Patrícia

Társelnök

en la cabina cut.jpg

Francia szakos bölcsész és tanár, szakfordító és konferenciatolmács (FR, ES, HU).

2005 óta szabadúszó, 2010 óta a BME Fordító- és Tolmácsképző Központjának oktatója, majd 2014-től 2016-ig nappali képzésvezetője. 2020-ban doktorált francia irodalomtudományból (ELTE-BTK, Université Savoie Mont Blanc).

A SZOFT egyik ötletgazdája, alapítója, fő egyesületi tevékenységei: stratégiai tervezés, kommunikáció, tehetséggondozás és pályakezdők szakmába segítése, fordítók és tolmácsok társadalmi felelősségvállalásának előmozdítása a SZOFT társadalmi felelősségvállalás projektcsoportjának pro bono részlegén keresztül.

 

Zsinka Julianna

Társelnök

juli.jpeg

Angol-francia szakos szakfordító. 2015-ben szerezte fordító-tolmács diplomáját az ELTE BTK-n, majd rövid ideig egy fordítóirodában helyezkedett el projektmenedzserként. 2016 óta szabadúszó, elsősorban jogi és EU-s szövegekkel dolgozik.

Az egyesületben elsősorban a piaci kapcsolatokért, a kommunikációért és a rendezvényszervezésért felelős.

 

Kovács-Erényi Mónika

Elnökségi tag

Kovács-Erényi Mónika - FF.jpg

Angol-német szakos szak-, mű- és audiovizuális fordító és lektor. 2016-ban szerezte fordító-tolmács diplomáját a PPKE BTK-n. Ezután másfél évig főállású szabadúszó fordítóként dolgozott, mellette szakfordítást tanított a PPKE angol szakos hallgatóinak. Később elhelyezkedett egy fordítóirodában üzletfejlesztési munkatársként. 2020 januárjában visszatért a szabadúszáshoz, főleg marketinges/kreatív és informatikai szövegekkel dolgozik.

Az egyesületben elsősorban a projektcsoportokért felel.