2023. július - SZOFT KARRIERSTART 2023

2023. július 7. online esemény

Az esemény címe: SZOFT KARRIERSTART 2023

KEDVES PÁLYAKEZDŐK – BÁRHOL AZ ORSZÁGBAN/AZON KÍVÜL!

Immáron hetedik alkalommal rendezzük meg a SZOFT Karrierstartot, ahol nektek, pályakezdőknek igyekszünk minél több hasznos tudást és tapasztalatokat átadni, ezzel is segítve az indulásotokat. Idén a rendezvényt ismét az online térben tartjuk, tematikus asztalok helyett pedig tematikus beszélgetésekhez vezető Zoom-linkek várnak majd titeket!

Szakmai szervezetünk egyik kiemelt célja a pályakezdők segítése, így az esemény ingyenes. Gyertek, és osszátok meg az esemény hírét csoporttársaitokkal!

Amire minden bizonnyal idén is számíthattok: jófej SZOFT-tagok adját át nektek gyakorlati tudásukat egy-egy témáról egy szűk 1 órás zoom-beszélgetés keretében. Egy asztalhoz 10-12-en jelentkezhettek majd. Idén annyi a változás, hogy nem párhuzamos szekciók lesznek, így nem kell majd választanotok, akár több asztalhoz is beülhettek egymás után. Az asztalokat SZOFT-tagok és irodák képviselői tartják majd. Nagy köszönet az asztalfelelősöknek az értékes felajánlásokért!

Várható témák:

Ügyfél-kommunikáció

Hivatalszelídítő

CAT

A SZOFT és a pro bono – távlatok pályakezdőknek

Pszichoasztal

Hogyan induljak el tolmácsként?

... és még sorolhatnánk.

Az esemény után (délután) informális iparági találkozóra invitálunk benneteket.

Résztvevők száma: ws-onként 10-12 fő

Fb-link: https://www.facebook.com/events/808656373861640