Interjúsorozatok

A sz<3ft igyekszik mindig képben lenni: a fordítóipar folyamatosan változó világában naprakész információkkal szolgál tagjainak, valamint a nyelvi közvetítői iparág szereplőinek. Elébe megy a szakmánk ajtaját döngető, sokszor rohamtempóban bekövetkező változásoknak, anticipálja azokat. Tanulni akar, nagy adag kíváncsisággal kacsingat a társszakmák felé, gyűjti a jó gyakorlatokat.

Kommunikációs csatornaként a videós és szöveges interjú műfaját választottuk, mert számunkra fontos a személyes hangnem. Ebben a formában interjús beszélgetéseink kulcsa az interaktivitás, a konstruktív szakmai dialógus lehetősége.

És a végeredmény?  Egyfajta multidimenzionális tudásmegosztás a sokszínűség, a nyitottság és a szolidaritás jegyében.

További részletek a FB-oldalunkon, ahol az interjúk jegyzetek formájában olvashatók:

0. SZOFT: új szabadúszó egyesület a nyelvi piacon – 2016. június 6.

1. Társadalmi felelősségvállalás

1.1. Felelősségvállalás a fordítókért, tolmácsokért: tf2 interjúsorozatunk 1. része Gál-Berey Tündével (Villámfordítás) – 2016. december

1.2. Közösségépítés és aktivizmus: tf2 interjúsorozatunk 2. része Holländer Dániel – 2017. január

1.3. Beszélgetés Fáy Tamással a szoft társadalmi felelősségvállalást előmozdító interjúsorozatának keretében 3. rész – 2017. február