Manifesztó

A 2016 nyarán megalakult SZOFT új színt és új hangot hozott a szabadúszó fordítók és tolmácsok közösségébe. A szín feltűnő, mint a mindenhol megjelenő flamingónk rózsaszínje, nem lehet elmenni mellette. A hang barátságos, befogadó és mindig pozitív.

Befelé a SZOFT önálló, nyitott, kreatív nyelvi szakemberek közössége, ahol a sokféleség érték, mert minél többfélék vagyunk, annál többet tanulhatunk egymástól. Tudásmegosztó programunk az örökös kíváncsiságot, a lelkiismeretes, igényes munkát díjazza. A tapasztalt szakemberek mellett hívjuk és várjuk a hallgatókat és a pályakezdőket is: végre egy SZOFT pont a kemény induláshoz.

Kifelé igazi partneri viszonyt építünk a képzőintézményekkel, a Proforddal és a professzionális nyelvi szolgáltató cégekkel, valamint a fordítástámogató szoftverek fejlesztőivel. Azt gondoljuk, hogy ugyanabban a szakmában vagyunk különböző szerepekben, és a szembenállás helyett az együttműködésre szavazunk. Határozottan nyitunk a külföldi szervezetek felé is, mert ebben a globális iparágban a világ az irodánk.

De nem állunk meg itt. Szívügyünk a szakmánk érdekképviselete és a társadalmi felelősségvállalás. A SZOFT minden fronton jelen van, ahol a szakmánk megismertetéséért és megbecsültségéért kell dolgozni. Minden lehetőséget megragadunk arra is, hogy segítsünk, amikor a nyelvi szakemberek tudására és képességeire építve lehet picivel jobbá tenni a világot.

Szavazz bizalmat nekünk, csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas úton, hogy hamarosan te is elégedett és büszke SZOFTER lehess!